sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • West-Kruiskade 75b
    3014 AM Rotterdam
  • +31 (0)6 84 88 47 99

Gayadien's Import

Gayadien's Import vond haar oorsprong in 2010 en is een jong dynamisch bedrijf gevestigd aan de West-Kruiskade Rotterdam.

Wij willen de Nederlandse markt een assortiment aanbieden van smaken, wat 'fresh' en nog onbekend is. Hiervoor leveren wij producten die zuiver van smaak zijn om fijnproevers en levensgenieters te voorzien van natuurlijke top kwaliteit.

Dankzij duidelijke communicatie, service en een groot netwerk leveren wij onder andere aan dranken groothandels, horeca groot- & detailhandels, evenementen, bedrijven, kantines, feesten en instellingen.

Wij onderscheiden ons door middel van ´natuurlijke´ producten aan te bieden met diverse doeleinden en willen in de toekomst Nederland meer kennis laten maken met unieke smaken.


Hutchison's Ginger Wine

Bevat een combinatie van de beste gember, kruiden en wijn.
Het resultaat is een prachtige evenwichtige gemberdrank met een alcohol percentage van 13,5% en het mondgevoel van wijn, maar de geur en smaak van gember en specerijen. Hutchison verschilt van overige gember wijnen vanwege het inweek proces dat al het goede van de kruiden in vloeibare vorm omzet. De Ginger Wine kan ook worden gebruikt om er een heerlijke cocktail van te maken.

Dankzij de natuurlijke eigenschappen van de Hutchison\'s Ginger Wine kan het worden gebruikt in de keuken voor een recept om de goedheid van de gember aan het recept toe te voegen.


Hutchison's Ginger Cream

Bevat een gember aroma, gladde romige smaak met een combinatie van natuurlijke gember plus een hint van chocolade.
Het wordt geleverd in een opvallende crème 50cl fles met het traditionele Hutchison's Ginger logo.
Het heeft een alcoholpercentage van 14,0%, hetgeen lager is dan overige cream likeuren op de markt, en is helemaal natuurlijk. De Nederlandse markt is nog onbekend met de ideale loungedrank voor de relaxte levensgenieters.

website: www.gayadiensimport.nl
e-mail: info@gyadiensimport.nl

Foto's van Gayadien's ImportGayadien's Import in het kort

Online assortiment bekijken:

Ja

Producten

  • Wijn

Online bestellen:

Ja

Proeverijen:

Nee