sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Orthenstraat 27
    5211 SV 's-Hertogenbosch
  • 073-7370231
  • Website

Bottle Shop Den Bosch

Bottle shop Den Bosch is een bier-speciaalzaak in het centrum van 's-hertogenbosch. Wij hebben een zeer gevarieerd en wisselend aanbod van de mooiste bieren. Of je nou op zoek bent naar een klassieker of het hedendaags craftbier geweld, je vindt het bij ons.

Wij hebben een enthousiast team met zeer veel kennis. De eigennaar is één de weinige Diplom Biersommeliers die ons land telt. Daardoor kunnen we altijd een zeer deskundig advies geven. Ook nemen we nog echt de tijd voor onze klanten. Ons motto: bier is beleving, en dat begint al in de winkel. Zo gaan we dus ook met onze klanten om.

Dus een blend van een prachtig assortiment, zeer veel kennis, uitemate goede service en een boel gezelligheid maakt ons uniek en zeer geliefd bij onze klanten.

Naast zo'n 600 bieren hebben we ook een ruim assortiment Real Ciders en een kleine maar mooie selectie wijnen aan boord. 

Bottle Shop Den Bosch is verified venue zijn op Untappd waardoor het hele assortiment terug te vinden op Untappd inclusief prijzen. Naast de fysieke winkel hebben we een ook webshop.


Foto's van Bottle Shop Den BoschBottle Shop Den Bosch in het kort

Online assortiment bekijken:

Ja

Producten

  • Bier

Online bestellen:

Ja

Proeverijen:

Ja