sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Koestraat 35
    5261 CL Vught
  • 073 6562455

Vughtse Wijnkoperij

De Vughtse Wijnkoperij is sinds 1903 een gespecialiseerde en zelfstandige wijnhandel. Wij werken met een aantal gerenommeerde wijnimporteurs in Nederland. Daarmee hebben wij zelf de vrijheid om uit het aanbod het allerbeste te kiezen. Wij importeren ook zelf een gedeelte van ons assortiment. 

Je vindt bij ons wijnen voor alledag en feestjes tot aan de meest beroemde huizen ter wereld. Of we nu 4 euro voor een fles rekenen of enkele duizenden euro’s: onze inkoop is er altijd op gericht om het beste product voor onze klanten in huis te halen! We hanteren grote merken, maar kopen juist ook graag in van kleinere huizen met een eigen karakter. Omdat wij de wijnen zelf inkopen, kun je er van op aan dat wij de wijnen zelf ook kennen.

Wij leveren ook aan een aantal horecagelegenheden in de regio. We denken met je mee in de opbouw van je wijnkaart, wijn/spijs combinaties en brengen je team graag een stap verder in de wijn.

De winkel staat centraal in onze relatie met de klanten. We zien je dus het liefste in onze winkel. Voor je gemak hebben wij ook een webwinkel. Zo kun je bijvoorbeeld goed vooraf thuis oriënteren welke wijn bij je geplande etentje past. 

Je kunt bij ons terecht voor wijnadvies, proeverijen en cursussen.Vughtse Wijnkoperij in het kort

Online assortiment bekijken:

Ja

Producten

  • Wijn

Online bestellen:

Ja

Proeverijen:

Ja