sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Verlengde Schrans 26
    8932 NN Leeuwarden
  • 058 2133833

Wijnkoperij Henri Bloem Leeuwarden

Henri Bloem is regelmatig bekroond tot "Beste wijnspeciaalzaak van Nederland". met een breed en diep assortiment kwaliteitswijnen, allemaal eigen import (dus exclusief en alleen bij de 20 Henri Bloem`s verkrijgbaar).
Wijn vanaf € 4,50 en ruim 50 wijnen onder de € 6,- uit alle bekende wijnlanden van de wereld, tevens meer dan 1000 wijnen die u nergens anders vind. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en een goed advies staan bij ons voorop. Ook hebben wij bijzonder gedistilleerd zoals jenevers van o.a. Filliers & Zuidam, armagnac van Tariquet, grappa van Villa de Varda en een uitgebrede serie single cask whisky's uit de vorige eeuw. Zoekt u een oude Bordeaux Grand Cru, Port of Madeira vanaf 1863 heel veel keus. Ook voor uw relatiegeschenken het juiste adres en door de jarenlange horeca ervaring als sommelier in het hoogste segment ook de ideale horecapartner zeker daar waar het om kwaliteit gaat op het gebied van wijn-spijs combinaties.

Tevens vinden er met grote regelmaat wijnproeverijen, themaproeverijen en wijncursussen plaats in onze geheel vernieuwde proefruimte.


Foto's van Wijnkoperij Henri Bloem LeeuwardenWijnkoperij Henri Bloem Leeuwarden in het kort

Online assortiment bekijken:

Ja

Producten

  • relatiegeschenken
  • Sterke drank
  • Wijn

Online bestellen:

Ja

Proeverijen:

Ja