bijzonderewijnen.com


Groeseindstraat 35A 5015 AL Tilburg
06-45318401 Klik om te bellen

Over bijzonderewijnen.com

Heb je een passie en liefde voor wijnen? En ben je op zoek naar een bijzondere wijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Al onze wijnen hebben we zelf met zorg geselecteerd. Op onze inspirerende wijnreizen maken we altijd persoonlijk kennis met de wijnmaker. We zoeken vanzelfsprekend naar bijzondere wijnen, maar zeker ook naar bijzondere verhalen. Onze wijnen zijn van hoge kwaliteit en weten je op een positieve manier te verrassen. Daarnaast hoort bij elk wijnhuis dat we hebben bezocht een verhaal over de ontmoeting met de wijnmaker.

Alle wijnen in de webwinkel van Bijzonderewijnen.com importeren we zelf, rechtstreeks van de wijnhuizen. We houden op die manier rechtstreeks contact met de wijnmakers. Ieder bezoek aan een wijnhuis is bijzonder en uniek. We worden telkens weer verrast door de enorme gastvrijheid en fantastische proeverijen. Ben je benieuwd naar onze ervaringen?

Neem snel een kijkje in de webwinkel voor de selectie van bijzondere wijnen met een bijzonder verhaal of stel met ons een geheel verzorgde proeverij samen!

bijzonderewijnen.com in het kort

Producten

Wijn

Proeverijen

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

bijzonderewijnen.com


Groeseindstraat 35A 5015 AL Tilburg
06-45318401 Klik om te bellen