Bottle Shop Den Bosch


Orthenstraat 27 5211 SV 's-Hertogenbosch
073-7370231 Klik om te bellen

Over Bottle Shop Den Bosch

Bottle shop Den Bosch is een bier-speciaalzaak in het centrum van 's-hertogenbosch. Wij hebben een zeer gevarieerd en wisselend aanbod van de mooiste bieren. Of je nou op zoek bent naar een klassieker of het hedendaags craftbier geweld, je vindt het bij ons.

Wij hebben een enthousiast team met zeer veel kennis. De eigennaar is één de weinige Diplom Biersommeliers die ons land telt. Daardoor kunnen we altijd een zeer deskundig advies geven. Ook nemen we nog echt de tijd voor onze klanten. Ons motto: bier is beleving, en dat begint al in de winkel. Zo gaan we dus ook met onze klanten om.

Dus een blend van een prachtig assortiment, zeer veel kennis, uitemate goede service en een boel gezelligheid maakt ons uniek en zeer geliefd bij onze klanten.

Naast zo'n 600 bieren hebben we ook een ruim assortiment Real Ciders en een kleine maar mooie selectie wijnen aan boord. 

Bottle Shop Den Bosch is verified venue zijn op Untappd waardoor het hele assortiment terug te vinden op Untappd inclusief prijzen. Naast de fysieke winkel hebben we een ook webshop.

Foto's

Bottle Shop Den Bosch in het kort

Producten

Bier

Proeverijen

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Bottle Shop Den Bosch


Orthenstraat 27 5211 SV 's-Hertogenbosch
073-7370231 Klik om te bellen