Het Deventer Wijnhuis Slot-Kleverkamp


Holterweg 2 7418 EB Deventer
0570614737 Klik om te bellen

Over Het Deventer Wijnhuis Slot-Kleverkamp

Groot- en detailhandel, gespecialiseerd in wijnen. In elk prijssegment. Wij verzorgen wijnproeverijen, wijngeschenken en wijncursussen.

De ultieme wijnbeleving voor iedereen

Van laagdrempelige wijnen startend bij een prijs van € 4,50 tot exclusieve flessen port, bij ons slaagt iedereen. Vindt u een Merlot lekker of drinkt u toch liever een Cabernet Sauvignon? Wij laten u uw eigen smaak ontdekken.

Kwaliteit voorop

De meer dan 1.250 verschillende wijnen in ons assortiment worden uitvoerig door ons team getest en geproefd. Elke jaargang weer opnieuw. Is een jaargang niet goed? Dan komt deze niet in ons assortiment.

Wijnproeverijen

Ons wijnhuis fungeert ook als proeflokaal, waar u terecht kunt voor uiteenlopende wijnproeverijen. Van een reis door alle wijnlanden van de wereld tot een aromatest. Niet alleen een leuk idee voor een personeelsuitje, maar ook om uw beste klanten te bedanken of een jubilaris in het zonnetje te zetten. 

Relatiegeschenken

U kunt uw vrienden, collega’s of relaties verrassen met een origineel cadeau. Wij bieden u op maat gesneden pakketten aan.

Wijncursussen

Regelmatig organiseren wij thema-wijnproeverijen, waar een ieder zich individueel voor op kan geven. Een uitgelezen kans om verschillende wijnen binnen een bepaald thema te proeven en hier uitleg over te krijgen.

Foto's

Het Deventer Wijnhuis

Het Deventer Wijnhuis Slot-Kleverkamp in het kort

Producten

Relatiegeschenken
Wijn

Proeverijen

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Het Deventer Wijnhuis Slot-Kleverkamp


Holterweg 2 7418 EB Deventer
0570614737 Klik om te bellen