Il DiVino


Bussumerstraat 6 1211 BK Hilversum
035-6229159 Klik om te bellen

Over Il DiVino

Il diVino Wijnwinkel. Hét adres voor bijzondere en spannende wijnen, relatiegeschenken of een verrassend wijnabonnement...

Il diVino is sinds 2008 al in Hilversum te vinden, terwijl in 2020 ook een wijnwinkel in Bussum werd geopend en in 2022 in Amersfoort.

Het assortiment van Il diVino kenmerkt zich door spannende en onderscheidende wijnen, bij voorkeur uit onbekendere wijnlanden zoals Bulgarije, Kroatië of Armenië. Daarnaast maken uiteraard ook de bekendere wijnlanden onderdeel uit van het aanbod, terwijl Il diVino ook aandacht voor de natuur heeft. Dat komt onder meer tot uiting in een grote voorkeur voor biologische producten.

Il diVino presenteert het aanbod niet alleen in de winkels, maar ook online. Bovendien worden wijnworkshops en proeverijen georganiseerd en Il diVino heeft een WijnClub en een V.I.P. Club.

“Wij vinden snelle levering, goede communicatie en een passend wijnadvies superbelangrijk. Gelukkig lezen we dat ook terug in de reviews van onze klanten. Graag laten we wijnliefhebbers kennismaken met onze spannende wijnen en persoonlijke service.”

Regelmatig worden smaakvolle pakketten en aanbiedingen samengesteld.

Van harte welkom in onze winkels in Amersfoort, Bussum en Hilversum.

#Amersfoort #Bussum #Hilversum #Eemland #Gooi #Gooisemeren #AandeVecht #Wijnwinkel #workshops #feest #cadeau #cheers

Foto's

Il DiVino in het kort

Producten

Wijn

Proeverijen

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Il DiVino


Bussumerstraat 6 1211 BK Hilversum
035-6229159 Klik om te bellen