O'Donnell Moonshine NL


Lusthofstraat 33a 3062 WB Rotterdam
0630350244 Klik om te bellen

Over O'Donnell Moonshine NL

Sinds 2014 produceert het O'Donnell team rond de oprichters August Ullrich en Philip Morsink bijzondere gedistilleerde dranken — moonshine — op basis van tarwe.

Oorspronkelijk distilleerden de twee hun ‘schnaps’ in hun gemeenschappelijke badkuip in Berlijn en "verdeelden" ze onder vrienden en kennissen. Tijdens een road trip door de VS kwamen ze het fascinerende verhaal tegen van "moonshine", de beruchte gedistilleerde drank ten tijde van het Amerikaanse drooglegging.

Het idee hiervoor kwam van Augustus tijdens een verblijf in de VS. De spannende verhalen van de moonshine fascineerden hem. "In de VS is het overal bekend, maar hier weet bijna niemand het," beweert Augustus. Terug in Duitsland begon het werk, werden er recepten ontwikkeld en werd er gezocht naar distilleerderijen die kwaliteit leveren en ambachtelijk produceren. Visueel gezien hielden August & Philip zich aan de traditie en bottelden ze alleen in authentieke Mason Jars.

Na het succes op de Duitse en Britse markt richt O'Donnell Moonshine zich nu op hun buurland Nederland. Na het aannemen van een nieuwe oprichter, Christopher Lewis, een in-Indiana-geboren-expat-die-Nederlands-spreekt en in de Nederlandse cultuurindustrie heeft gewerkt, wil dat O'Donnell de favoriete moonshine van Nederland wordt. Na een recente verhuizing naar Rotterdam bereidt hij zich voor op het Nederlandse hoofdstuk van O'Donnell Moonshine. 

Onze flagshipstore, de eerste in Nederland, bevindt zich in de Lusthofstraat 33a, 3062 WB Rotterdam. U bent van harte welkom om langs te komen en meer te weten te komen over de wereld van moonshine. Bezoek onze website odonnell.nl voor meer informatie.

Voor B2B en samenwerking kunt u contact opnemen met Christopher via info (at) odonnell.nl

O'Donnell Moonshine NL in het kort

Producten

Moonshine
Sterke drank

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

O'Donnell Moonshine NL


Lusthofstraat 33a 3062 WB Rotterdam
0630350244 Klik om te bellen