Ruchtie's Wijnhandel-Slijterij


Brinkgreverweg 134 7413 AG Deventer
0570624582 Klik om te bellen

Over Ruchtie's Wijnhandel-Slijterij

Ruchtie's wijnhandel Deventer sinds 1934

GESCHIEDENIS

Ruchtie's Wijnhandel-Slijterij is sinds 1950 gevestigd aan de Brinkgreverweg 134 te Deventer en is daarmee de oudste wijnhandel-slijterij van Deventer. De grootvader van de huidige eigenaar, Bernardus Hendrikus Ruchtie, begon in 1934 reeds met zijn groothandel in wijnen onder de naam "Wijnhandel Rijnland Deventer". Eind jaren 60 werd de verkoopruimte vergroot tot 28 m2, inmiddels is dit 75 m2 geworden.

LOCATIE

De winkel ligt aan de Brinkgreverweg 134 in Deventer, met voldoende parkeergelegenheid voor de deur en in de directe omgeving.

Maar uiteraard kunt u de wijnen ook bestellen via onze web-winkel. Vanaf 6 flessen worden deze gratis thuis bezorgd in Nederland. Kijk op www.ruchtie.nl voor ons hele assortiment, wijn-spijs adviezen en zelfs recepten. Ook kunt u zich hier aanmelden voor ons wijnbericht zodat u op de hoogte gehouden wordt van ons wijnaanbod en wijnaanbiedingen.

WIJN

Wij zijn gespecialiseerd in wijn. Wijnen, die wij rechtstreeks importeren van de veelal kleinere, ambachtelijk werkende producenten, die toonaangevend zijn in hun herkomstgebied. Kwaliteit die bevestigd  wordt door lovende beschrijvingen in de pers en koopgidsen maar ook met medailles op wijnconcoursen.

Wij bieden u een gevarieerd aanbod van wijnen uit diverse landen, waaronder uiteraard Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland en Zuid-Afrika maar ook uit Chili, Californië, Australië, Argentinië en zelfs Libanon. Of het nu om courante huiswijnen gaat of exclusieve grand cru’s, een vereiste is dat hetgeen in de schappen terechtkomt van uitmuntende kwaliteit is. Ook hebben wij diverse soorten port in ons assortiment.

WIJNINFORMATIE

Van al onze wijnen bieden wij u specifieke wijninformatie. Hierbij hoort ook een professionele proefnotitie met daarbij adviezen over wijn- spijscombinatie en de houdbaarheid van de wijn. Gratis: deze wijninfo’s worden desgewenst gratis bedrukt met uw eigen naam en/of bedrijfslogo.

LES GENEREUX; MOOIE WIJNEN, PRETTIGE PRIJZEN

Wij zijn partner in Les Généreux.

Les Généreux is een samenwerkingsverband van Nederlandse kwaliteitswijnhandels. Dankzij een professionele en efficiënte werkwijze leveren we wijnen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij schakelen de tussenhandel uit en kunnen daarom zeer interessante groothandelsprijzen aanbieden Topwijn kost bij ons niet meer dan middelmatige wijn elders.

GEDISTILLEERD

Omdat dit een goede aanvulling is op ons uitgebreide wijnassortiment bieden wij u ook een collectie cognac, (malt) whisky,  gin en exclusieve jenevers waaronder Zuidam, Rutte en van Wees.

Foto's

Ruchtie's Wijnhandel-Slijterij in het kort

Producten

Sterke drank
Wijn

Proeverijen

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Ruchtie's Wijnhandel-Slijterij


Brinkgreverweg 134 7413 AG Deventer
0570624582 Klik om te bellen