Vino D’Amigo


Marktplein 6 3261 BZ Oud-Beijerland
06 26314040 Klik om te bellen

Over Vino D’Amigo

ino D'Amigo, sinds 1999 wijnimporteur, wijndistributeur en international winebroker. Sinds 2012 heeft Vino D'Amigo zelfs een eigen proeflokaal voor horecarelaties welke op donderdag, vrijdag en zaterdag als wijnbar annex wijnshop wordt opengesteld voor wijnliefhebbers. Inmiddels behoort Vino D'Amigo tot een van de beste wijnbars van Nederland -waar u zowel van wijn kunt genieten alsook kunt kopen. Bovendien maakt onze chef heerlijke gerechten om van bijzondere wijn/spijs combinaties te genieten. (zie menukaart).


Vino D'Amigo is gehuisvest in een prachtig monumentaal pand uit 1836 midden in het gezellige centrum aan de haven van Oud-Beijerland. Het pand is ingericht als een traditionele Italiaanse enoteca met behoud van originele details en heeft een verwarmd buitenterras voor een echte mediterrane beleving. 

Het monumentale pand is gevestigd aan het Marktplein 6, 3261 BZ te Oud-Beijerland.

Evenementen locatie
De locatie is ook te huur voor besloten evenementen tot circa 55 personen binnen en tot circa 90 personen met het buitenterras. Vino D'Amigo verzorgt uw volledige feest inclusief, inrichting, catering, personeel en (live)muziek.

Voor nadere informatie mail naar info@vinodamigo.nlof bel 06-26314040. 

Vino D’Amigo in het kort

Producten

Bier
Catering
Relatiegeschenken
Sterke drank
Wijn

Proeverijen

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Vino D’Amigo


Marktplein 6 3261 BZ Oud-Beijerland
06 26314040 Klik om te bellen