Woerdens Wijnhuis


Jan de Bakkerstraat 9 3441 ED Woerden

Over Woerdens Wijnhuis

Woerdens Wijnhuis is sinds 2013 gevestigd in het oude centrum van Woerden. Een winkel zonder poespas en opgeblazen verhalen. Gewoon vakidioten uit de wijnwereld die je heel graag meenemen in de wondere wereld van wijn. De meeste wijnen uit de winkel komen rechtstreeks vanaf de wijnboer naar Woerden. Of zoals ze dat in de wijnwereld noemen; eigen import. Duur? Zeker niet. Van kleine familiewijnhuizen hebben we al wijnen vanaf € 6,95.

Van grotere wijnbedrijven hebben we wijnen vanaf € 4,95. Bij elkaar een assortiment met meer dan 300 verschillende wijnen in alle prijscategorieën. Tevens alcoholvrije wijn, alcoholvrije alternatieven en delicatessen als olijfolie, olijven, gedroogde vleeswaren en nog veel meer.

Liefhebber van exclusief? In onze kelder liggen de niet alledaagse wijnen van de winkel te wachten op een nieuwe eigenaar.

We richten ons met de winkel voornamelijk op wijnen uit Europa, in wijntermen spreken we dan grofweg over de oude wereld. Voor ons een principe van o.a. duurzaamheid.

Foto's

Woerdens Wijnhuis in het kort

Producten

Relatiegeschenken
Wijn

Proeverijen

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Woerdens Wijnhuis


Jan de Bakkerstraat 9 3441 ED Woerden